Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Σιδερένιος Ισίδωρε!

Σιδερένιος Ισίδωρε!

Binikos1170_2

Mετά από 17 ημέρες νοσηλείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ο Ισίδωρος Μπινίκος πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα (10/8) και επέστρεψε στην οικία του, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και την επιστημονική ομάδα των ιατρών για τη βοήθεια και την υποστήριξη που παρείχαν κατά το διάστημα της νοσηλείας του Ισίδωρου Μπινίκου. Ιδιαιτέρως η διοίκηση του Ολυμπιακού ευχαριστεί τον επικεφαλής Δρ. Νικόλαο Πισκοπάκη, Ορθοπαιδικό, Διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και τον Δρ. Σωτήριο Κουτσόγιωργα, Διευθυντή Πλαστικό χειρουργό του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Ο Δρ Νικόλαος Πισκοπάκης δήλωσε σχετικά:

“O Αθλητής εισήχθη στις 24/07 στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών με μεγάλο θλαστικό τραύμα και απώλεια δέρματος και υποδόριου ιστού στην έσω επιφάνεια της δεξιάς ποδοκνημικής. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών έγιναν συνεχείς χειρουργικοί καθαρισμοί για μία εβδομάδα και στη συνέχεια τοποθετήθηκε ελεύθερος δερματικός κρημνός για την επικάλυψη του τραύματος. Ο ασθενής εξήλθε στις 10/08 σε καλή κατάσταση και θα παρακολουθείται από την ομάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών και τις επόμενες ημέρες για τον έλεγχο της βιωσιμότητας του δερματικού κρημνού”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Ισίδωρου Μπινίκου

Tην ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν μετά το τροχαίο συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, ...