Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σημαντική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΠΣ Πειραιά

Σημαντική προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ΕΠΣ Πειραιά

eps

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός βοήθησε στη χορήγηση ταπήτων στα γήπεδα του ποδοσφαιρικού Πειραιά. Ευχαριστίες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά προς τους ερυθρόλευκους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξακολουθεί να στηρίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά, την ώρα που οι κρατικές επιχορηγήσεις στις Ομοσπονδίες έχουν περικοπεί.

Λίγες εβδομάδες πριν από από την έναρξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πειραιά, οι ερυθρόλευκοι μερίμνησαν για την αποκατάσταση των αγωνιστικών χώρων που είχαν άμεση ανάγκη.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά εξέφρασε δημοσίως τις ευχαριστίες της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πειραιά:

“Η Διοίκηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την προσφορά της και την υλική συμβολή της με την χορήγηση ταπήτων στα γήπεδα του ποδοσφαιρικού Πειραιά που είχαν άμεση ανάγκη.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί μεγάλη βοήθεια για τις ανάγκες των σωματείων μας και των ποδοσφαιριστών μας στις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο Πειραιάς μας αλλά και η χώρα μας γενικότερα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Θες πλεονέκτημα; Κάνε διπλό!

Photo credit: Fede Bocchio Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της RS της Ευρωλίγκας και πλέον κάθε ...