Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Σγουρόπουλος: “Δεν είχα στο μυαλό μου το μετάλλιο”

Σγουρόπουλος: “Δεν είχα στο μυαλό μου το μετάλλιο”

sgouropoulos

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε από τη Ρουμανία ο Γιάννης Σγουρόπουλος, έχοντας πετύχει μία σπουδαία διάκριση στο ευρωπαϊκό Τοπ 10.

Συνοδευόμενος από τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Κώστα Παπαγεωργίου, ο οποίος εκτέλεσε χρέη προπονητή στη διοργάνωση, ο Γιάννης Σγουρόπουλος έφτασε στο “Ελ. Βενιζέλος” όπου τους υποδέχτηκε ο προπονητής του Θρύλου, Γιώργος Χριστοφοράκης.

Στις δηλώσεις του στο osfp.gr, ο Γιάννης Σγουρόπουλος εμφανώς ικανοποιημένος τόνισε τα εξής:

“Σίγουρα ήταν μία τεράστια επιτυχία και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα. Σε όλη την πορεία αυτές τις τρεις ημέρες δεν είχα στο μυαλό μου το μετάλλιο, αλλά από την πορεία και τις νίκες δημιουργήθηκε η ιδέα ενός μεταλλίου. Στο τέλος τα κατάφερα. Μπορούσα και τη δεύτερη θέση, αλλά μία ήττα, μου στέρησε το 2ο μετάλλιο. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσει στο μέλλον αυτή η επιτυχία. Με βοήθησε πολύ και ο Παπαγεωργίου με τις οδηγίες του και την ηρεμία που εξέπεμπε από τον πάγκο. Ήταν σημαντική η παρουσία και η βοήθειά του”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Άνοδος για Σγουρόπουλο

Μεταφράστηκε και σε βαθμολογικό όφελος για τον Γιάννη Σγουρόπουλο η πρωτοφανής επιτυχία του στο Τοπ ...

Βρείτε μας στο Twitter