Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Σίλβα: “Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό”

Σίλβα: “Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό”

Ο Σίλβα έκανε τον απολογισμό του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ
Ο Μάρκο Σίλβα παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν επιθετικό

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε από την Αυστρία τον απολογισμό του πρώτου σταδίου της καλοκαιρινής προετοιμασίας, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παίκτη στην επίθεση.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Ο Ολυμπιακός πρέπει να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Κώστα Μήτρογλου, όπως δήλωσε ο Μάρκο Σίλβα από την Αυστρία. Μετά το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Ρίζεσπορ, στο χωριό Χάιμινγκ, ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών έκανε τον απολογισμό του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας που διεξήχθη στο Ζέεφελντ, ενώ επανέλαβε για μία ακόμα φορά πως μετά το φιλικό τουρνουά της Τουρκίας ο ίδιος θα πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το ποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

“Είμαστε στην πρώτη φάση της προετοιμασίας όπου είναι η φάση που γνωριζόμαστε κάπως μεταξύ μας. Έχουμε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι κι εγώ πρέπει να τους γνωρίσω καλά. Οι ποδοσφαιριστές τρέχουν πάρα πολύ και για αυτό τον λόγο είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Δεν θέλω να πω ότι θα έρθουν μερικοί ποδοσφαιριστές ακόμα, γιατί έχουμε ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα κάποιος καινούριος θα έρθει, αλλά θα πρέπει να φύγουν και μερικοί γιατί υπάρχουν αρκετοί στο ρόστερ. Για αυτό περιμένουμε το τουρνουά της Τουρκίας για να πάρουμε τις αποφάσεις μας” τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Πόσο σας προβληματίζει το γεγονός ότι λείπει το εύκολο γκολ από την ομάδα σας;

“Είναι αλήθεια πώς έχουμε δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες στα δύο παιχνίδια και έχουμε πετύχει μόλις ένα γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας. Όπως ξέρετε κι εσείς, έφυγε ένας ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός πέρυσι. Οπότε μάλλον χρειαζόμαστε έναν παίκτη επιθετικό. Αυτόν θα τον βρούμε με τον χρόνο. Το καλό είναι ότι δημιουργούμε ευκαιρίες. Το πρόβλημα θα ήταν αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες”.

Βλέπουμε οργανωμένο πρέσινγκ, γρήγορο τρανζίσιον και πολλές επιθέσεις. Έναν πιο ελκυστικό Ολυμπιακό.

“Είμαστε σε μία φάση που γνωρίζουμε τους ποδοσφαιριστές ακόμα. Οπότε εξαρτάται πολλές φορές και από το ρόστερ για το πώς θα παίζει η ομάδα. Όμως εμείς θέλουμε έναν Ολυμπιακό που να παίζει επιθετικά, να πρεσάρει ψηλά και να ελέγχει το παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε μία ομάδα που να παίζει γρήγορα από τα άκρα και θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι παίκτες αυτό”.

Ο Πάρντο θα βοηθήσει σε αυτό;

“Δεν θέλω να μιλήσω ατομικά για τον Πάρντο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα θα μας βοηθήσει, αλλά εκεί έχουμε κι άλλους παίκτες όπως τον Ντοσεβί και τον Ντουρμάζ που επίσης θα μας βοηθήσουν”.

Στο ίδιο στυλ θα συνεχίσετε και στα φιλικά της Τουρκίας;

“Θα συνεχίσουμε με το στυλ που δουλεύουμε στο Ζέεφελντ και δεν θα το αλλάξουμε”.

About freesniper

Δείτε επίσης

Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Άρη

Δείτε την αποστολή για τον επαναληπτικό του προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη: Οι επιλογές ...