Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Σέντρα στο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής

Σέντρα στο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής

oly

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο 31/10-1/11 το 5ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής με τη συμμετοχή ομάδων από 17 Σχολές του Δικτύου του Ολυμπιακού.

Αρχίζει το Σαββατοκύριακο (31/10-1//11) το 5ο Πρωτάθλημα των Σχολών του Ολυμπιακού στην Αττική. Το τουρνουά έχει γίνει πλέον θεσμός και φέτος περιλαμβάνει πολλές αλλαγές, αλλά και εκπλήξεις λόγω του εορτασμού των 15 χρόνων ζωής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν ομάδες από 17 Σχολές και οι οποίες θα “διαγωνίζονται” κάθε Σαββατοκύριακο σε 4 ηλικιακές κατηγορίες. Στο νέο Πρωτάθλημα έχει προστεθεί και η ηλιακιακή κατηγορία 2003-04, ενώ παραμένουν οι κατηγορίες για παιδιά γεννημένα το 2005-06, το 2007-08 και το 2009-10.

Το Πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί όπως κάθε χρόνο τον Μάιο με τη διεξαγωγή των τελικών στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη. Τον Μάιο θα διεξαχθούν οι τελικοί ανά κατηγορία (εκτος από το 2009-10), ενώ οι υπόλοιπες ομάδες (φέτος καταργήθηκαν οι ημιτελικοί στην τελική φάση) θα συμμετάσχουν σε νέο μίνι Πρωτάθλημα!

Μέσα από τη διοργάνωση οι Σχολές της Αττικής έρχονται πιο κοντά, τα παιδιά διασκεδάζουν κάθε Σαββατοκύριακο, κερδίζουν πλούσια δώρα, αξιολογούνται συνεχώς από τους σκάουτερ της Ακαδημίας, ενώ “διαγωνίζονται” για πολλά βραβεία όπως είναι αυτό του “Fair Play”, του καλύτερου τερματοφύλακα και πολλά άλλα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!