Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πρώτη προπόνηση στην Τουρκία

Πρώτη προπόνηση στην Τουρκία

Ετοιμάζεται για το Αφιόν Καπ Ο Ολυμπιακός
Ετοιμάζεται για το Αφιόν Καπ Ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε κλίμα Αφιόν Καπ και οι παίκτες του κ. Σίλβα έκαναν το πρωί της Δευτέρας την πρώτη τους προπόνηση επί τουρκικού εδάφους.

Έχοντας μπει σε διαδικασία προσαρμογής στο Αφιόν Καπ, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν το πρωί της Δευτέρας την πρώτη τους προπόνηση επί τουρκικού εδάφους. Στο Afyon Sports Complex όπου η ομάδα μας θα δώσει και τα δύο φιλικά της, οι “ερυθρόλευκοι” γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του κ. Σίλβα και των συνεργατών του.

Δίπλα στο γήπεδο του Afyon Sports Complex υπάρχουν αρκετά γήπεδα για προπονητική χρήση και σε αυτά γυμνάζονταν παράλληλα αρκετές ομάδες οι οποίες κάνουν προετοιμασία στην περιοχή.

Ο κ. Σίλβα δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές τους πολύ επάνω στην άμυνα-επίθεση, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη από τη μία και στη σωστή προσαρμογή των αμυνόμενων επάνω στις κινήσεις των επιτιθέμενων, από την άλλη. Ακολούθησε δίτερμα, με έμφαση ξανά σε άμυνα-επίθεση και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ελαφρύ τρέξιμο.

Ατομικό έκαναν οι Μανιάτης, Μπενίτες, Μαρτίνες, Σιόβας και Μιλιβόγεβιτς, ενώ το απόγευμα οι παίκτες, χωρισμένοι σε 3 γκρουπ, θα μείνουν στο γυμναστήριο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Υποδοχή “πρωταθλητή” στην Τουρκία!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Τουρκία όπως θα συμμετάσχει σε διεθνή φιλικά συνεχίζοντας την ...