Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / “Πρώτη” για Κριστόφερσον!

“Πρώτη” για Κριστόφερσον!

1b060aaecb70094681d0abc36afc7d03training

Την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες της Ελένης Καπογιάννη έκανε την Τετάρτη η Αμερικανίδα σέντερ της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Στην προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, ενσωματώθηκε την Τετάρτη (02/09) η Χέιλι Κρισόφερσον. Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» περιελάμβανε διπλή προπόνηση στη Γλυφάδα με την Αμερικανίδα σέντερ να λαμβάνει μέρος στην απογευματινή προπόνηση. Έτσι η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη έχει πλέον στη διάθεσή της όλες τις μπασκετμπολίστριες, αφού από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία και η Κέντρα Τζόνσον.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Κριστόφερσον: “Πασίγνωστος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός”

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη (1/9) το μεσημέρι η Χέλι Κριστόφερσον.

Βρείτε μας στο Twitter