Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Καμπούρης

Πρόεδρος των Βετεράνων του Ολυμπιακού ο Καμπούρης

Επίσημη υπόσταση έχει από τις 24 Ιανουαρίου 2017 ο ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Μετά από πολύμηνες συζητήσεις και προσωπικές συναντήσεις, οι αθλητές που φορέσαμε τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού  συσπειρωνόμαστε, με κίνητρο να επιστρέψουμε στην κοινωνία την αγάπη που εισπράξαμε, αλλά και τις γνώσεις και την εμπειρία που αποκομίσαμε. Στόχος μας είναι μέσα από επωφελείς δραστηριότητες για τους συνανθρώπους μας να διαδώσουμε την ιδέα του Ολυμπιακού. Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού αναδείχτηκε ο εμβληματικός αρχηγός των “ερυθρολεύκων” τη δεκαετία του 80, Αργύρης Καμπούρης.

Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του πρώτου ιστορικού Διοικητικού Συμβουλίου διενεργήθηκαν στο ΔΑΚ Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας», την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, παρουσία πολλών αθλητών από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας του Πειραιά, όπως ο Μάκης Κατσαφάδος, ο Νίκος Σισμανίδης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Γιάννης Παραγυιός, ο Θανάσης Ράμος, ο Κίμων Κοκορόγιαννης, ο Γιάννης Κουκής, ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, ο Βασίλης Ντάκουλας, ο Σαράντης Παπαχρηστόπουλος, ο Χρήστος Μαργέλης, ανάμεσα σε πολλούς άλλους.

Μετά τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αργύρης Καμπούρης

Αντιπρόεδρος: Κίμων Κοκοράγιαννης

Γ. Γραμματέας: Γιάννης Παραγυιός

Ταμίας: Γιάννης Κουκής

ΜΕΛΗ: Ντούσαν Βούκσεβιτς, Περικλής Δορκοφίκης, Δημήτρης Σαμπάνης

Αναπληρωματικά Μέλη: Κώστας Παναγιωτόπουλος, Κώστας Γιαννόπουλος, Θανάσης Κρεμπούνης 

 

Ο πρώτος ιστορικός πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Αργύρης Καμπούρης, δήλωσε μετά την εκλογή του, ανήμερα των γενεθλίων του:

«Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε. Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα έπρεπε να είχε δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Καλώ όλους τους παλαιμάχους συναθλητές μας να στελεχώσουν το σύλλογο και να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε».

Ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Γιάννης Παραγυιός, επισήμανε: «Ξεκινήσαμε με όνειρα για κάτι χρήσιμο και κάτι μεγάλο».

ΕΠΙΤΙΜΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΙ ΑΛΕΚΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΗΣ ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ

Στην πρώτη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού ανακήρυξε σε Επίτιμους Προέδρους τους Αλέκο Σπανουδάκη και Μάκη Κατσαφάδο.

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Μάκης Κατσαφάδος, δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας κι ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης στο μπάσκετ ίδρυσε τον σύλλογο Παλαιμάχων που δίνει φωνή και βήμα σε όλους αυτούς που φόρεσαν κατά καιρούς τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάνω απ’ όλα έχουν τη φανέλα του Ολυμπιακού μέσα στην ψυχή τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Σύλλογο και από την πλευρά μου θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση». 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...