Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Γουόρικ

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Γουόρικ

Ο Αμερικάνος προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά η Γαλατάσαραϊ είναι το φαβορί για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα δρόμου για να εντάξει στο δυναμικό του έναν ψηλό πριν εκπνεύσει η προθεσμία υποβολής νέων μεταγραφών της Ευρωλίγκα (Τετάρτη 24/02, 19:00) και ο παίκτης που προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους», είναι ο Χακίμ Γουόρικ.

Ο Αμερικάνος ψηλός (2,06μ., 34 χρονών) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Αυστραλία με την Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ο Αμερικάνος center, εκτός από τον Ολυμπιακό έχει προταθεί και στην Γαλατάσαραϊ, η οποία επίσης αναζητεί παίκτη για να καλύψει το κενό που άφησε ο Τζόι Ντόρσεϊ στην θέση «5». Η τούρκικη ομάδα είναι διατεθειμένη να πληρώσει όσα χρήματα χρειαστούν προκειμένου να τον αποκτήσει και αυτός είναι ένας παράγοντας που της δίνει πλεονέκτημα.

Ο Χακίμ Γουόρικ έχει αγωνιστεί οκτώ χρόνια στο ΝΒΑ (2005-2013) με τους Γκρίζλις, τους Μπουλς, τους Μπακς τους Σανς και τους Μπόμπκατς, πριν μετακομίσει το 2013 στην Κίνα. Πέρυσι έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη με την τούρκικη Κόνιασπορ κι εν συνεχεία μετέβη στην Αυστραλία.

Ο 34χρονος ψηλός δεν διαθέτει εμπειρία από Ευρωλίγκα, κάτι που θέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά διαθέτει τα χαρακτηριστικά που ζητάει αυτή την στιγμή στο «5» ο Ολυμπιακός. Έχει πλούσια αθλητικά προσόντα, γρήγορα πόδια και είναι καλός ριμπάουντερ.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Η 11αδα του Μεντιλίμπαρ για Aston Villa

Τι 11αδα θα παρατάξει ο Μεντιλίμπαρ; Περίπου 48 ώρες έχουν απομείνει πριν το μεγαλύτερο ματς ...