Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Προς ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Προς ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Αλλάζει έδρα το Λεβαδειακός - Ολυμπιακός
Ακατάλληλο το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς κρίθηκε ακατάλληλο για το παιχνίδι του Σαββάτου (29/8, 19:15) ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, ύστερα από σχετικό έλεγχο που διενήργησαν η Πυροσβεστική και η Αστυνομία. Στο ΟΑΚΑ, πιθανότατα, το ματς.

Την Τετάρτη (26/8), πραγματοποιήθηκε ο σχετικός έλεγχος από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία για την καταλληλότητα της έδρας της ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Οι Αρχές αποφάσισαν ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο, καθώς “κόπηκαν” οι θύρες 5,6 και 8 και το 1/3 της θύρας 1. Το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, δηλαδή, δεν μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 2.200 θεατές και ουσιαστικά κρίνεται ακατάλληλο.

Πιθανότερο Στάδιο τέλεσης του ματς φαίνεται πως είναι το ΟΑΚΑ, όπως είχε συμβεί και την περυσινή σεζόν στον αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...