Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Πρεμιέρα για την Ακαδημία στο Πήλιο!

Πρεμιέρα για την Ακαδημία στο Πήλιο!

efivoi1

Με πολύ όρεξη και “δίψα” ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής στα Χάνια του Πηλίου  το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ομάδων Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι δύο ομάδες έχουν στελεχωθεί με ό,τι καλύτερο, από πλευράς έμψυχου δυναμικού, υπάρχει στην Ελλάδα και μέσα από σκληρή ομαδική και προσωπική δουλειά θα είναι έτοιμες όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες. Φυσικά στόχος της Ακαδημίας είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών, αλλά και η κατάκτηση τίτλων όταν πρόκειται για την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Την αρχή στο… Πήλιο πραγματοποίησε η Κ-20. Πριν από την πρώτη προπόνηση μίλησε στους παίκτες ο Γενικός Αρχηγός της κ. Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος τους τόνισε πόσο δύσκολο είναι να παίζουν στον Ολυμπιακό και πως πρέπει να δουλέψουν πάρα πολύ για να πετύχουν στους Πρωταθλητές. Η προπόνηση είχε αερόβιο πρόγραμμα, αλλά και ασκήσεις τακτικής και “διπλό” στο φινάλε. Ο προπονητής της ομάδας κ. Βασίλης Βούζας όπως είναι φυσικό ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός από τους παίκτες του οι οποίοι έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Μετά από τους Νέους προπονήθηκαν και οι Έφηβοι του κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη οι οποίοι ακολούθησαν παρόμοιο πρόγραμμα. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία  του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θόδωρου Ελευθεριάδη. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες.

*Η αποστολή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έφτασε στο Πήλιο το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από 4ωρο ταξίδι από την Αθήνα.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Θα συνεχίσουμε για τον τίτλο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου»

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό (1-0), με τον Βασίλη Βούζα ...