Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πάντα πρώτος στόχος ο Ερνάνι

Πάντα πρώτος στόχος ο Ερνάνι

 

hernani4

Πιο κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό φαίνεται να βρίσκεται ο Ερνάνι σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές από την Πορτογαλία.

Ο Ερνάνι είναι ο εκλεκτός του Μάρκο Σίλβα για το αριστερό άκρο της ερυθρόλευκης επίθεσης και η υπόθεση φαίνεται να μπαίνει στην τελική της ευθεία έχοντας σημειώσει εξαιρετική πρόοδο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Πόρτο η οποία ακόμα δεν έχει δώσει το τελικό “οκ” όμως φαίνεται πρόθυμη να το κάνει αν ικανοποιηθεί στους όρους που θέτει. Αυτοί είναι εκτός από ένα μικρό “ενοίκιο”, μια μεγάλη ρήτρα αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, με τις πληροφορίες να λένε πως ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι αντίθετα, έχοντας αποσπάσει πρώτα το “ναι” του παίκτη, προσπαθούν να ρίξουν τις απαιτήσεις των “δράκων” όμως ο χρόνος δε λειτουργεί υπέρ τους. Η εβδομάδα που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και αναμένονται εξελίξεις, είτε αυτές είναι θετικές με την προσθήκη του 23χρονου ποδοσφαιριστή, είτε αρνητικές με την αλλαγή στόχων για τους Πειραιώτες.

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Περί Ρατάο, Μόντες και λοιπές μεταγραφές του Ολυμπιακού

Ο Κορδόν, ο Ρατάο και ο Μόντες που “ενδιαφέρουν” τον Ολυμπιακό Μετά από λίγες εβδομάδες ...