Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Πετροδόλαρα στα πόδια του Φορτούνη

Πετροδόλαρα στα πόδια του Φορτούνη

Ο Κώστας Φορτούνης στο στόχαστρο ομάδων της Σαουδικής Αραβίας

Ο Κώστας Φορτούνης βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από δύο ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα. Τα συμβόλαια που προτείνουν οι ομάδες αυτές είναι σαφώς πιο δελεαστικά οικονομικά σε σχέση με αυτό που προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο, το ισχυρό δέσιμο του παίκτη με τον σύλλογο και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ενισχύουν την ελπίδα ότι θα παραμείνει στον Πειραιά. Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Φορτούνης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, κλείνοντας την καριέρα του στο λιμάνι και γράφοντας ιστορία ως ένας από τους μακροβιότερους παίκτες και αρχηγούς της ομάδας.

Ο Φορτούνης έχει προσφέρει τα μέγιστα στον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, αποδεικνύοντας την ποιότητά του ως παίκτης και ηγέτης. Αν υπογράψει το τελευταίο του συμβόλαιο με τον σύλλογο, θα εδραιώσει περαιτέρω τη θέση του στην ιστορία του Ολυμπιακού.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επιβεβαίωση για Μπρεϊθγουεΐτ

Οριστικό Ναυάγιο στην Μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό Η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό ...

Βρείτε μας στο Twitter