Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Παντελάκης: “Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο”

Παντελάκης: “Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο”

pantelakis

Ο β’ προπονητής της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης. αναφέρθηκε στο φιλικό με τον Αθηναϊκό.

Χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας, εξήγαγε το προπονητικό επιτελείο της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών από το πρόσφατο φιλικό με τον Αθηναϊκό. Οι “ερυθρόλευκες” επικράτησαν με 74-47 και ο β’ προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, σχολίασε στο osfp.gr:

“Σε αυτά τα φιλικά δεν κοιτάμε το σκορ, αλλά μας νοιάζει να έχουν διάθεση και πάθος τα κορίτσια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλουμε να αφομοιώνουν τα συστήματα που βάζουμε και τον τρόπο παιχνιδιού και να τα βγάζουν μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό είναι που ζητάμε και να δίνουν το 100% της συγκέντρωσής τους και του πάθους τους, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο και το σκορ. Σαν πρώτο επίσημο φιλικό είδαμε κάποια πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και άλλα στοιχεία που χρειάζεται να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο, αλλά σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ανέλαβε ο Παντελάκης

Ο Γιώργος Παντελάκης, είναι ο προπονητής που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ...