Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Φανερή η προσπάθεια δυναμιτισμού από Αλαφούζο”

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Φανερή η προσπάθεια δυναμιτισμού από Αλαφούζο”

σημαιες-ολυμπιακου-πλατεια-αλεξανδρας

Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του ΠΑΟ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: “Είναι φανερή η προσπάθεια και εμμονή του Αλαφούζου να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα του αυριανού αγώνα. Δε θα τον ακολουθήσουμε.”

 

Η εμπρηστική ανακοίνωση του ΠΑΟ:

“Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί δήθεν προβοκάτσιας ενόψει του αυριανού αγώνα μας στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της ανικανότητας των διοικούντων της να εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Τους καλούμε αν έχουν οποιαδήποτε στοιχεία να τα εμφανίσουν άμεσα στις Αρχές, οι οποίες δεν διαθέτουν καμία έστω και ένδειξη.

Καλούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός να μην κρίνει με βάση τις δικές της πρακτικές τη συμπεριφορά των άλλων. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι έχουν ασκηθεί διώξεις εναντίον στελεχών του Ολυμπιακού για προβοκάτσια τους στη Λεωφόρο με την κατηγορία της πρόκλησης σε επεισόδια. Κατά τα λοιπά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν απαντά σε εγκληματικές οργανώσεις”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

“Αλητεία και κακοποίηση του ποδοσφαίρου”

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ισοπαλία απέναντι στον Βόλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Όσοι νομίζουν ...

Βρείτε μας στο Twitter