Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Σεμπά έδειξε τον δρόμο

Ο Σεμπά έδειξε τον δρόμο

Δεν θα είναι ο Σεμπά ο τελευταίος που αποχώρησε απο την Εστορίλ

Το παράδειγμα του Σεμπά αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες της Εστορίλ, σε μια περίοδο που η ομάδα δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της.

Η βαριά ήττα με 4-0 από την Μπενφίκα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ανέδειξε τα αρκετά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της Πορτογαλίας.

Το κλίμα είναι βαρύ στην Εστορίλ και δεν αποκλείεται μετά τον Σεμπά παρελθόν να αποτελέσει και ο Γιόχαν Ταβάρες.

“Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας” είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής, Φαμπιάνο Σοάρες, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί μια κρίσιμη κατάσταση.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Μπαρτζώκας: “Να κερδίσουμε λίγο χρόνο, για να βρούμε τη χημεία μας”

«Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, αλλά έχουμε πολύ δύσκολο ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − seven =

October 2026
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031