Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Σύνθημα με συναίσθημα!”

“Σύνθημα με συναίσθημα!”

Απίστευτες μειώσεις στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει την αγάπη στον κόσμο του!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7, 14:30) στο Καραϊσκάκης. Απίστευτες μειώσεις από τους ερυθρόλευκους, που αφουγκράζονται απόλυτα τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Ελλάδα! Διαβάστε στα kokkina.gr όλες τις λεπτομέρειες!

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι “ένα”. Και ο τίτλος της καμπάνιας για τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 είναι “σύνθημα με συναίσθημα”! Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ θα παρουσιάσει αναλυτικά τα διαρκείας της νέας σεζόν, σε συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης (8/7, 14:30) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας σε ό,τι αφορά το πολιτικό και το οικονομικό σκέλος είναι αδύνατον να μην επηρεάσουν τον Ολυμπιακό, που παρά τα δεδομένα της εποχής δεν πρόκειται να “ρίξει” το διαθέσιμο μπάτζετ για τις μεταγραφές. Και η ερυθρόλευκη διοίκηση, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζουν όλοι οι Έλληνες, στέκεται δίπλα στον κόσμο της, κάνοντας απίστευτες μειώσεις σε σχέση με την περυσινή ποδοσφαιρική χρονιά.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως οι μειώσεις θα φτάσουν μέχρι και το 50%! Πάνω από 18.000 θέσεις στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” θα κοστίζουν 100-170 ευρώ! Παράλληλα, στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι να φέρει την οικογένεια στο γήπεδο, ενώ δεν αποκλείει τους οικονομικά ασθενεστέρους. Μάλιστα, θα υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια με πλήρη προνόμια από 40 ευρώ!

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος αθλητικός οργανισμός της χώρας και αφουγκράζεται πλήρως τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην Ελλάδα και τις δύσκολες στιγμές που περνάει η κοινωνία. Επιστρέφει, έτσι, την αγάπη στον κόσμο του σε αυτήν τη δοκιμασία που βιώνει ο τόπος και περιμένει ένα γεμάτο Καραϊσκάκης σε κάθε παιχνίδι της καινούργιας σεζόν, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιον να δει την αγαπημένη του ομάδα σε Πρωτάθλημα, Champions League και Κύπελλο με τη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016, αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου (14:30) στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η χρονιά που ο Σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής και της ασύγκριτης δόξας του, συμπίπτει με μια εποχή στην οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δοκιμάζονται, όπως όλοι οι Έλληνες, από μία πρωτοφανή, για την σύγχρονη εποχή, οικονομική κρίση.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και με πρωτοφανείς μειώσεις τιμών, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 50%, σε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες θέσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παρόντες μαζικά στο δεύτερο σπίτι τους.

Στις κρίσιμες αυτές μέρες για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός, ανταποκρινόμενος στην καταστατική του αρχή, αντλεί δύναμη από τον λαό του και την επιστρέφει σε αυτόν, με στόχο ένα Καραϊσκάκη με γεμάτες τις ψυχές των φιλάθλων μας.

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!”.

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Αδέρφια ζείτε…

Πέρασαν 43 χρόνια από την τραγωδία της Θύρας 7 στο παλιό «Γ. Καραϊσκάκης», όπου 21 ...