Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Ολυμπιακός για δύο παίκτες έχει οικονομικό ταβάνι με ότι αυτό συνεπάγεται

Ο Ολυμπιακός για δύο παίκτες έχει οικονομικό ταβάνι με ότι αυτό συνεπάγεται

Μεταγραφικές Περιπέτειες Αλεξανδροπούλου και Αντρέ Όρτα

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση των Αλεξανδροπούλου και Αντρέ Όρτα από τη Σπόρτινγκ και την Μπράγκα αντίστοιχα, αλλά οι μεταγραφές δεν είναι τόσο απλές όσο φαίνονται. Οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να πληρώσουν τις συμφωνηθείσες ρήτρες, που ανέρχονται στα 4 και 6 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα, και προσπαθούν να ρίξουν την τιμή τουλάχιστον για τον Όρτα τον οποίο επιθυμούν διακαώς.

Ωστόσο, οι ομάδες τους δεν βιάζονται να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις θετικά ή αρνητικά άμεσα και ενδέχεται να υποχωρήσουν μόνο προς το τέλος του καλοκαιριού. Αυτό βάζει τον Ολυμπιακό σε μια δύσκολη θέση. Ο σύλλογος ρισκάρει να βρεθεί άλλος αγοραστής για τους παίκτες αυτούς στο μεσοδιάστημα, ενώ αν τελικώς δεν υπάρξει λύση στο τέλος, ο Ολυμπιακός θα έχει σίγουρα χάσει άλλους στόχους που θα έχουν ήδη βρει άλλου στέγη.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού πρέπει να βρει μια σύντομη λύση για αυτές τις περιπτώσεις. Παρόλο που η προετοιμασία της ομάδας αργεί ακόμα, είναι σημαντικό οι νέοι παίκτες αν τελικά αποκτηθούν να λάβουν μέρος από την αρχή των προπονήσεων για να αφομοιωθούν καλύτερα στο σύστημα και τη νοοτροπία του Μεντιλίμπαρ.

Η επανένταξη των Αλεξανδροπούλου και Αντρέ Όρτα θα προσδώσει σημαντική ποιότητα και βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και τη νέα σεζόν. Ωστόσο, η διοίκηση πρέπει να δράσει αποφασιστικά για να εξασφαλίσει τις μεταγραφές και να αποφύγει τους κινδύνους που συνεπάγεται η καθυστέρηση.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Επιβεβαίωση για Μπρεϊθγουεΐτ

Οριστικό Ναυάγιο στην Μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό Η μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό ...

Βρείτε μας στο Twitter