Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο Μαρινάκης με επιστολή του ζητάει τα οικονομικά στοχεία της ΕΠΟ

Ο Μαρινάκης με επιστολή του ζητάει τα οικονομικά στοχεία της ΕΠΟ

«Μετωπική» είναι πλέον η σύγκρουση ανάμεσα στη Super League και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Σήμερα (14/7), ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέστειλε θεσμικά επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκο, με μια σειρά από αιτήματα.

Σε συνέχεια των όσων είχε πει στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Τρίτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητεί, σε συνέχεια χθεσινής απόφασης του Δ.Σ. της Super League και υπό την ιδιότητά του ως B’ αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, χώρο για γραφείο εντός της κεντρικής εγκατάστασης γραφείων της ΕΠΟ και αντίγραφα εγγράφων που έχουν να κάνουν με τα ακόλουθα οικονομικά στοιχεία:

-Κατάλογο μισθοδοσίας προσωπικού της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που έχουν δοθεί οικειοθελείς παροχές (bonuses), πέραν των συμβάσεων εργασίας, παρακαλώ να μου δοθεί επίσης σχετική λίστα. Επίσης στη λίστα μισθοδοσίας παρακαλώ να αναφέρονται και οι τυχόν μη χρηματικές παροχές (λ.χ. χρήση αυτοκινήτων κ.λ.π.). 

-Βιογραφικά των ως άνω υπαλλήλων, περιγραφή των καθηκόντων αυτών (job descriptions) και εκθέσεις αξιολόγησης αυτών τουλάχιστον των τριών (3) τελευταίων ετών. Επίσης, ανάλυση της διαδικασίας αξιολόγησης του προσωπικού.

-Τις βασικές συμβάσεις εξωτερικής συνεργασίας (παροχής υπηρεσιών) με τρίτα πρόσωπα, τα οποία παρέχουν κατά σταθερό και μόνιμο τρόπο υπηρεσίες προς την ΕΠΟ.

-Χορηγικές, διαφημιστικές ή λοιπές συναφείς συμβάσεις τουλάχιστον των τελευταίων τριών (3) ετών, σε ισχύ ή λήξασες, εκ των οποίων η Ε.Π.Ο. εισπράττει ή εισέπραττε χρηματική ή / και άλλη παροχή. 

-Λίστα των εισπράξεων της ΕΠΟ από τις FIFA και UEFA των τελευταίων τριών (3) ετών.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

“Η γνωμοδότηση αυτή δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό”

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήρε τη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίες της Super League, της διοργανώτριας του ...