Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο κόσμος το χρέος του, σειρά τώρα η ΠΑΕ!

Ο κόσμος το χρέος του, σειρά τώρα η ΠΑΕ!

Παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, τη μη εξασφαλισμένη συμμετοχή στο Τσάμπιονς λιγκ και την απουσία (προς το παρόν) μεταγραφής “αεροδρομίου”, ο κόσμος του Ολυμπιακού αποδεικνύει πως είναι εδώ για την ομάδα!

Αύξηση των ανανεώσεων σε σχέση με πέρυσι σημειώνεται στις ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας σε σχέση με πέρυσι! Μόνο χθες διατέθηκαν 700 κάρτες ενώ ο συνολικός αριθμός ξεπερνά τις 5.000! Το ποσοστό αγγίζει το 60% ενώ συνήθως ανανεώνονται περίπου οι μισές! Ο κόσμος έκανε το χρέος του, από κει και πέρα τη σκυτάλη πρέπει να πάρει η ΠΑΕ με μεταγραφές ποιοτικές και ουσίας σε θέσεις που “πονάει” η ομάδα, ώστε ο Ολυμπιακός να κατέβει ακόμα πιο δυνατός και να συμμετάσχει ξανά εκεί που είναι η θέση του, στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, δηλαδή τους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα εισιτήρια για τους αγώνες του Δεκεμβρίου

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προγραμματισμό των φιλάθλων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 25/11/2022 ...