Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ανέχεται ύβρεις”

“Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ανέχεται ύβρεις”

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την χυδαία επίθεση που εξαπέλυσε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζουράρις σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Ζουράρις έχει υποβάλλει ήδη την παραίτησή του και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται. Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.

Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

ΠΑΕ Ολυμπιακός:”Ένα γήπεδο παραδομένο στην ανομία και στην αλητεία η Τούμπα”

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το τι πραγματικά συνέβη στο γήπεδο της Τούμπας. 24.02.2020 Επειδή ...