Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ο απόλυτος επαγγελματίας

Ο απόλυτος επαγγελματίας

Συνεχίζει με το ίδιο μεράκι ο Ισπανός, παρά τον αποκλεισμό του από το Champions League.

Ο Νταβίντ Φουστέρ θα συνεχίσει να δίνει το 100% των δυνατοτήτων του για τον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας στο Champions League.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος που ενημερώθηκα ότι βρίσκομαι εκτός λίστας Champions League φέτος. Φαίνεται ότι κάποιες φορές στη ζωή τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως πιστεύαμε… Όπως και να έχει, όμως, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να προπονούμαι σκληρά κάθε μέρα και να δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό μας, τους συμπαίκτες μου και όλους εσάς…». Έγραψε σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο Ισπανός μέσος. Άκρως επαγγελματική στάση, που τοποθετεί το καλό της ομάδας επάνω από την προσωπική ανάδειξη. Άλλωστε, μην ξεχνάμε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου είναι πρωταρχικοί στόχοι της ομάδας και η συμβολή όλων των παικτών είναι σημαντική.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Ο έλεγχος των δανεικών (μέρος 1ο)

Το Μουντιάλ είναι στο ποδοσφαικό προσκήνιο της παγκόσμια αθλητικής κοινότητας, όμως στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν τη ...