Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Ο Αγιασμός της Ακαδημίας

Ο Αγιασμός της Ακαδημίας

oly

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τελέστηκε στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, από τον πατέρα Δημήτριο.

Το “παρών” έδωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Γιώργος Παύλου, ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Διευθυντής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου κ. Κούλης Δουρέκας, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης και φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και τα στελέχη της Ακαδημίας.

georgatos

Ο πατέρας Δημήτριος ευλόγησε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, υγεία, σταθερότητα και πρόοδο. Απευθυνόμενος στα παιδιά της Κ-9 και Κ-10 ο πατέρας Δημήτριος τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν έως την Κ-20 και να συνεχίσουν και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ κ. Παύλου ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά καλή χρονιά σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας με υγεία και να δοξάσουν το όνομα του Ολυμπιακού.

oly3

Με το πέρας του Αγιασμού ακολούθησαν βραβεύσεις στα τρία μέλη της Κ-20 (Μανθάτης, Σταματόπουλος, Μεγαρίτης) που πέτυχαν την είσοδό τους στο Πανεπιστήμιο, αλλά και σε όλα τα παιδιά των ομάδων του Θρύλου που αρίστευσαν στο σχολείο.

oly2

oly1

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Auf Wiedersehen…

Auf Wiedersehen στα γερμανικά σημαίνει εις το επανιδείν και αυτό ίσως ταιριάζει σε απόλυτο βαθμό ...