Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ομαδική αγωγή κατά ΕΠΟ, Κοντονή και Σαββίδη!

Ομαδική αγωγή κατά ΕΠΟ, Κοντονή και Σαββίδη!

4FgUQ83S78smr3QWSfpi

H οργή του ερυθρόλευκου κόσμου έχει φτάσει στα όρια της! Η απολυταρχική συμπεριφορά των θεσμικών οργάνων και της Πολιτείας κατά των οπαδών του Ολυμπιακού ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Οι αληθινοί θύτες των επεισοδίων στα γήπεδα μένουν ατιμώρητοι και συνεχίζουν να απολαμβάνουν το δικαίωμα τους να βλέπουν από κοντά την ομάδα τους.  Σε αντίθεση με τον κόσμο του Ολυμπιακού που έχει νιώσει την κατάφωρη αδικία από έναν Υφυπουργό που του στερεί με το έτσι θέλω ένα συνταγματικά  κατοχυρωμένο δικαίωμα κλείνοντας το Καραϊσκάκη άνευ λόγου και αιτίας.

Ο Αθλητισμός και η συμμετοχή σ’αυτόν με κάθε τρόπο αποτελεί αναπόσπαστο κοινωνικό δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη. Η άθληση με την έννοια της ευρύτερης ενασχόλησης με τα αθλήματα ανήκει στο φάσμα των δραστηριοτήτων που προστατεύει το άρθρο 5 παράγραφος 1 του Συντάγματος και οι οποίες οδηγούν στην ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας , μέσω της συμμετοχής στα πολιτιστικά και κοινωνικά τεκταινόμενα. Επομένως, η ίδια η εκτελεστική εξουσία και τα όργανα της παραβιάζουν και καταλύουν ένα αναφαίρετο δικαίωμα από τους φιλάθλους.

Η αποκάλυψη έγινε χθες στην εκπομπή “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ”, όπου με τηλεφωνική παρέμβαση οπαδός του Ολυμπιακού και κάτοχος διαρκείας αποκάλυψε ότι ο κόσμος έχει κινητοποιηθεί, διότι το ποτήρι ξεχείλισε με την ανικανότητα της Κυβέρνησης να εφαρμόσει αποτελεσματικά μέτρα για την καταπολέμηση της βίας. Έτσι λοιπόν μια ομάδα διακεκριμένων δικηγόρων του Πειραιά θα στηρίξει τους κατόχους διαρκείας και θα ενάγει ΕΠΟ, Κοντονή και ΠΑΟΚ για τη ζημία που υπέστησαν οι οπαδοί, οι οποίοι έχουν πληρώσει για ένα προϊόν το οποίο και στερούνται αδικαιολόγητα. Μέσω της δικαστικής οδού θα διεκδικηθεί κάθε νόμιμη αστική αποζημίωση από τους υπαίτιους , καθώς οι αποφάσεις με τις οποίες έκλεισαν το Καραϊσκάκη πάσχουν από πολλά νομικά κενά και δεν στηρίζονται πουθενά.

Κανείς δεν τα βάζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού και θα το συνειδητοποιήσουν το επόμενο διάστημα. Οι οπαδοί δια της νομίμου οδού επιφυλάσσονται κάθε δικαιώματος τους και δεν θα σταματήσουν αν δεν δικαιωθούν. Πάντα νόμιμα και ηθικά θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον Ολυμπιακό και το δικαίωμα τους να βλέπουν από κοντά την ομάδα τους.

 

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Ο Μάκης Γκαγκάτσης νέος πρόεδρος στην ΕΠΟ και η σιωπηρή αποδοχή του Ολυμπιακού

Μάκης Γκαγκάτσης: Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ και ο Ολυμπιακός Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για ...

Βρείτε μας στο Twitter