Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι Πουλίδο και Ζντιέλαρ αλλάζουν τα πλάνα!

Οι Πουλίδο και Ζντιέλαρ αλλάζουν τα πλάνα!

20151213_566d8a7b06acd-696x365

Οι σκέψεις και τα πλάνα του Σίλβα σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ αρχίζουν και αποκαλύπτονται. Προς παραμονή πλέον ο Πουλίδο και ο Ζντιέλαρ, δύσκολα για τον Φινμπόγκασον. Γράφει ο Κώστας Λιακούτσης.

Ναι αυτός ο Πουλίδο που είδαμε, είναι παίκτης κλάσης και χωράει στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνω πως ο συμπαθέστατος ΑΟΧ δεν είναι για ασφαλή συμπεράσματα αλλά οι κινήσεις του Άλαν, η ομαδικότητα του και η αντίληψη του θύμισαν τον παίχτη που θαυμάσαμε στο Μεξικό.

Καταλάβατε γιατί ο Ολυμπιακός έδωσε αγώνα για να αποκτήσει τον Μεξικανό; Είναι ποδοσφαιριστής που ΑΝΗΚΕΙ στον Ολυμπιακό, αντίθετα με τον Φινμπόγκασον που είναι δανεικός και πρέπει να πάρει ευκαιρίες πριν αποχωρήσει ως αποτυχημένος. Μεταξύ αυτών των δύο (Πουλίδο ή Φινμπόγκασον) εγώ προτιμώ τον Πουλίδο και πιστέψτε με την ίδια άποψη έχουν και πολλοί εντός ομάδας.

Όπως και στο δίλλημα Ζντιέλαρ ή Τζανδάρης, το Σερβάκι υπερισχύει. Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, καλύτερη πάσα και γενικότερα είναι ένας σύγχρονος μέσος που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Για να δούμε τι θα γίνει και με το ρόστερ που θα δηλωθεί στην Ουέφα γιατί έχει ενδιαφέρον. Προς το παρόν ο μόνος που θα προστεθεί 100% είναι ο Ντουρμάζ και νομίζω όλοι καταλαβαίνουμε τον λόγο, έτσι δεν είναι;

About freesniper

Ο ελεύθερος σκοπευτής γράφει όποτε θέλει, για ότι θέλει γιατί έτσι θέλει... Έχει πηγές ιαματικές και κοριούς εκεί που δεν το βάζει ο νους σου! Κυκλοφορεί και οπλοφορεί...

Δείτε επίσης

Αίσιο τέλος με Πουλίδο

Όλα καλά εν τέλει με την περιπέτεια του απαχθέντος Άλαν Πουλίδο ο οποίος βρέθηκε και ...

Βρείτε μας στο Twitter