Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι ευχές των Σχολών στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι ευχές των Σχολών στον Βαγγέλη Μαρινάκη

 

Ευχές από το Δίκτυο Σχολών στον κ. Μαρινάκη

Με αναρτήσεις στα social media ευχήθηκαν στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που έχει σήμερα (30/7) τα γενέθλια του, οι Σχολές του Δικτύου του Ολυμπιακού.

Η πρώτη Σχολή που άνοιξε το… χορό των ευχών ήταν η Σχολή Σικάγο. Παρά την διαφορά ώρας ο επικεφαλής της Σχολής κ. Γιάννης Κοσμάς ανήρτησε στις 06:00 ώρα Ελλάδος ένα συγκινητικό κείμενο τόσο στο facebook όσο και στο instagram (φωτό). Στο κείμενο η Σχολή Σικάγο εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες. Επιπλέον στο κείμενο υπάρχουν ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Μαρινάκη γιατί έδωσε το δικαίωμα να… επεκταθεί ο Ολυμπιακός στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με την δημιουργία της Σχολής Σικάγο. Τον χαρακτηρίζει μέντορα και ηγέτη και σημειώνει πως κατά την επίσκεψη της Σχολής τον Απρίλιο στην Ελλάδα έτυχε άριστης φιλοξενίας και θα είναι πάντα υποχρεωμένοι στον κ. Μαρινάκη για αυτά που προσφέρει στα παιδιά και στους γονείς στο Σικάγο. Τονίζεται δε ιδιαίτερα ότι ο κ. Μαρινάκης έχει όραμα ενώ όλοι στο Σικάγο κατά την πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα κατάλαβαν πως είναι μέλη μιας παγκόσμιας οικογένειας, εκείνης του Ολυμπιακού.

050

 

Εκτός από το Σικάγο ευχές έστειλαν μέσω του facebook πολλές Σχολές του Δικτύου στην Ελλάδα (Στη φωτό η ανάρτηση της Σχολής Σαλαμίνας).  Στις ευχές των Σχολών αναφέρεται ότι με τον κ. Μαρινάκη στο τιμόνι του Ολυμπιακού κανείς δεν σταματάει να ονειρεύεται ενώ υπάρχουν ευχαριστίες και γιατί μέσω των Σχολών όλα τα παιδιά γίνονται καλύτεροι άνθρωποι!

σχολη σαλαμινας

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί των ημερών του κ. Μαρινάκη δημιουργήθηκαν δυο Σχολές στις ΗΠΑ (Σικάγο, Καλιφόρνια) και το Δίκτυο που είναι το πιο μεγάλο και ισχυρό στην Ελλάδα είναι ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η αποστολή για τον επαναληπτικό με τον Άρη

Δείτε την αποστολή για τον επαναληπτικό του προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος με τον Άρη: Οι επιλογές ...