Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Οι αντιδράσεις Φινμπόγκασον – Ντομίνγκες για την κλήρωση

Οι αντιδράσεις Φινμπόγκασον – Ντομίνγκες για την κλήρωση

chory

Ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι σπουδαία παιχνίδια στην φάση των ομίλων του Champions League, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τους Άλφρεντ Φινμπόγκασον και Αλεχάντρο “Τσόρι” Ντομίνγκες.

Δείτε εδώ πως αντέδρασαν οι δύο άσοι των Πειραιωτών:

“Δύσκολη κλήρωση στο Champions League, αλλά μπορούμε να τους νικήσουμε όλους στην καλή μας μέρα” έγραψε ο Φινμπόγκασον.

Από την πλευρά του, ο “Τσόρι” Νομίνγκες σημείωσε: “Τι ωραίο γκρουπ. Θα το απολαύσουμε πολύ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Πάμε Ολυμπιακέ”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League

Στους ομίλους του UEFA Europa League προκρίθηκε ο Ολυμπιακός μετά την πρόκριση επί του Απόλλωνα ...