Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ξεκίνησε η online διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου

Ξεκίνησε η online διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου

KARTAFILATHLOY

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου ότι ξεκίνησε η online διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου, η οποία γίνεται μέσω internet από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.osfp.gr).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι ξεκίνησε η online διάθεση της Κάρτας Φιλάθλου, η οποία γίνεται μέσω internet από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.osfp.gr).

Η διαδικασία για την έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.

Η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας μέσω της έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου ανέρχεται στην τιμή των 10 ευρώ.

Παράλληλα η Κάρτα Φιλάθλου αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου σ’ όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. συνιστά στους φιλάθλους της ομάδας μας να προχωρήσουν τη διαδικασία αγοράς της Κάρτας Φιλάθλου μέσω internet για να αποφύγουν την αναμονή στις ουρές πριν από τους εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”.

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...