Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πόλο!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πόλο!

polo

Η Ακαδημία Πόλο του Ολυμπιακού καλεί τη νέα γενιά να της διδάξει τα μυστικά του πρωταθλητισμού. Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“Με στόχο τη σωστή εκμάθηση του συναρπαστικού αθλήματος, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι πρωταγωνιστούν σε όλες τις ηλικίες, η Ακαδημία Πόλο περιμένει αγόρια και κορίτσια που επιθυμούν να φορέσουν το σκουφάκι του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Οι εγγραφές παιδιών γεννημένα από το 2003 και νεότερα θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 17.00 έως τις 20.00 στο χώρο της Γραμματείας της Ακαδημίας Πόλο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά στην πλαζ Βοτσαλάκια. Οι προπονήσεις και η εκμάθηση γίνονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά (Πλαζ Βοτσαλάκια).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Έφορος Ακαδημίας Πόλο Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.: Κωνσταντίνος Γούρας – 6944274806, 210 4190904, Fax: 210 4111692 Γραμματειακή Υποστήριξη και Εγγραφές Ακαδημίας Πόλο Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. κος Γαλάνης Θάνος”.

About Γιάννης Παραπονιάρης

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη τον Μάιο του 1993, «μυήθηκε» στον αθλητισμό το καλοκαίρι του 1997. Δοκίμασε την τύχη του σε πολλά σπορ, ώσπου τον Σεπτέμβρη του 2002 αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με το μπάσκετ. Από το παρκέ, μεταπήδησε στο «γήπεδο» της αθλητικής ενημέρωσης, απ’ όπου προσπαθεί να μεταδώσει την… τρέλα του για το άθλημα και στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Τι κάνει και τι Δεν κάνει ο Πετρούσεφ: Player Analysis – Scouting report

Ο Πετρούσεφ ίσως γίνει μετά τον Λο, η σπουδαιότερη προσθήκη εντός της σεζόν, φτάνει να ...