Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ξανά “απαγορευτικό” στους βοηθούς του Σίλβα

Ξανά “απαγορευτικό” στους βοηθούς του Σίλβα

Τους απαγόρευσαν ξανά την είσοδο στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ
Ο Μάρκο Σίλβα με τους βοηθούς του

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας προσπαθεί να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Μάρκο Σίλβα. Το ίδιο και στους βοηθούς του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τον Ολυμπιακό.

Οι βοηθοί του Μάρκο Σίλβα πήγαν κανονικά στο προπονητικό κέντρο της Σπόρτινγκ, την Πέμπτη (2/7), καθώς δεν έχει γίνει καμία καταγγελία της σύμβασης εργασίας τους από τον πορτογαλικό σύλλογο και ως όφειλαν, έπρεπε να βρεθούν εκεί για να είναι τυπικοί σε αυτά που έχουν συμφωνήσει και υπογράψει.

Οι υπεύθυνοι, όμως, της Σπόρτινγκ απαγόρευσαν στους τρεις βοηθούς του Σίλβα την είσοδο στο χώρο του προπονητικού κέντρου, κάτι το οποίο έκαναν και την Παρασκευή (3/7). Οι Ζοάο Πέντρο, Γκονσάλο Πέντρο και “Ρίφα” πήγαν ξανά στο αθλητικό κέντρο της πορτογαλικής ομάδας, αλλά πάλι απαγορεύτηκε η είσοδός τους! Θυμίζουμε πως η Σπόρτινγκ έχει νέο προπονητή, τον Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος έχει το δικό του προπονητικό επιτελείο.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Τα ρέστα Μαρινάκη αλλά σε τι τραπέζι…

Ο Ολυμπιακός δεν θέλγει με την απόδοσή του, αυτό δεν αμφισβητείται. Έχουν γίνει πολλά λάθη ...