Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντουρμάζ: “Οι Έλληνες δε θα ‘χουν χρήματα για ποδόσφαιρο”

Ντουρμάζ: “Οι Έλληνες δε θα ‘χουν χρήματα για ποδόσφαιρο”

Τζίμι Ντουρμάζ
O Τζίμι Ντουρμάζ με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Συνέντευξη σε ξένη ιστοσελίδα παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε την οικονομική κρίση στη χώρα μας. Το τίτλος του άρθρου, “Οι Έλληνες δε θα μπορούν να πληρώσουν για να βλέπουν ποδόσφαιρο”.

Πιο αναλυτικά:

Για το οικονομικό καθεστώς που επικρατεί τελευταία: “Νιώθεις ότι συμβαίνει σ΄όλους. Υπάρχουν ουρές στα ΑΤΜ, ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Φαίνεται”.

Για τον κίνδυνο να μη πληρωθεί από τον Ολυμπιακό: “Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μας διαβεβαίωσαν από τη διοίκηση να είμαστε ήρεμοι και πως δε θα επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό το σύλλογο.”

Για τη μείωση της τιμής των διαρκείας: “Το ποδόσφαιρο θα υποφέρει. Οι Έλληνες δε θα μπορούν να πληρώσουν για να βλέπουν ποδόσφαιρο”.

Για την ομάδα σε σχέση με την κατάσταση: “Ελπίζω να μπορούμε να τους προσφέρουμε δύο ώρες τη βδομάδα χαρά. Να ξεχνάνε τα προβλήματά τους.”

About Βαλάντης Σιδέρης

Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες του αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Ερασιτέχνης αθλητής και στα δύο σπορ, απόφοιτος σχολής διαιτησίας και σχολής προπονητών. Αρχισυντάκτης ενός πολύ όμορφου ταξιδιού από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι το 2015, του RedCampeon.gr. Ραδιοφωνικός παραγωγός στον Redonair για μία σεζόν. Πλέον διευθυντής του kokkina.gr με περισσότερη εμπειρία και υπομονή.

Δείτε επίσης

Στην Τουλούζ ο Ντουρμάζ

Στην Τουλούζ θα συνεχίζει την καριέρα του ο Τζίμι Ντουρμάζ.