Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Ντουρμάζ: “Οι Έλληνες δε θα ‘χουν χρήματα για ποδόσφαιρο”

Ντουρμάζ: “Οι Έλληνες δε θα ‘χουν χρήματα για ποδόσφαιρο”

Τζίμι Ντουρμάζ
O Τζίμι Ντουρμάζ με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Συνέντευξη σε ξένη ιστοσελίδα παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε την οικονομική κρίση στη χώρα μας. Το τίτλος του άρθρου, “Οι Έλληνες δε θα μπορούν να πληρώσουν για να βλέπουν ποδόσφαιρο”.

Πιο αναλυτικά:

Για το οικονομικό καθεστώς που επικρατεί τελευταία: “Νιώθεις ότι συμβαίνει σ΄όλους. Υπάρχουν ουρές στα ΑΤΜ, ο κόσμος είναι απογοητευμένος. Φαίνεται”.

Για τον κίνδυνο να μη πληρωθεί από τον Ολυμπιακό: “Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μας διαβεβαίωσαν από τη διοίκηση να είμαστε ήρεμοι και πως δε θα επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό το σύλλογο.”

Για τη μείωση της τιμής των διαρκείας: “Το ποδόσφαιρο θα υποφέρει. Οι Έλληνες δε θα μπορούν να πληρώσουν για να βλέπουν ποδόσφαιρο”.

Για την ομάδα σε σχέση με την κατάσταση: “Ελπίζω να μπορούμε να τους προσφέρουμε δύο ώρες τη βδομάδα χαρά. Να ξεχνάνε τα προβλήματά τους.”

About Βαλάντης Σιδέρης

Γράφω από το 2011 και συνεχίζω. Αναποφάσιστος ανάμεσα στις δύο μεγάλες μου αγάπες. Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! Αγαπώ τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Ερασιτέχνης αθλητής στα νιάτα μου. Πατέρας τριών παιδιών

Δείτε επίσης

Στην Τουλούζ ο Ντουρμάζ

Στην Τουλούζ θα συνεχίζει την καριέρα του ο Τζίμι Ντουρμάζ.