Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Νενέ: “Πήρα την απόφασή μου”

Νενέ: “Πήρα την απόφασή μου”

Τι είπε ο Βραζιλιάνος ακραίος μεσοεπιθετικός στον Τύπο της πατρίδας του
Ο Νενέ με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ

Η οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί στην Ελλάδα οδήγησε τον Νενέ στην απόφαση να μην υπογράψει στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος απασχόλησε μεταγραφικά τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ότι δεν θα υπογράψει στον ελληνικό σύλλογο λόγω της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη Ελλάδα.

Ο Νενέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “revistadigitaldenoticias.com.br” τόνισε:

“Υπάρχουν πολλές καταστάσεις, οι οποίες δεν είναι ξεκάθαρες. Ξέρω πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και στην Ευρώπη περιμένουν εξελίξεις. Είναι προτιμότερο να περιμένω και γι’ αυτό αποφάσισα να μην υπογράψω στον Ολυμπιακό. Η ομάδα έχει χρήματα, αλλά δεν γίνεται να μην σε επηρεάζουν αυτές οι εξελίξεις. Μου έλεγαν πως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την χώρα, όμως τελικά πήρα την απόφασή μου”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...