Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα το προηγούμενο ματς»

«Να χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα το προηγούμενο ματς»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διδαχτεί από την ήττα στην Μασκόνια και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με την Μακάμπι, σύμφωνα με τον Γιάνις Στρέλνιεκς.

«Μετά από το ματς με την Μπασκόνια πρέπει να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει ν’ αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι δεν είμαστε τόσο κακοί, όσο δείξαμε την περασμένοι εβδομάδα. Πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν μάθημα το περασμένο ματς και ν’ αντιδράσουμε».

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ήταν μια κουραστική χρονιά, καθώς είχα και την Εθνική ομάδα. Οι μύες μου είναι καλύτερα τώρα και δούλεψα καλά».

«Πρέπει να βρούμε και άλλους τρόπους να σκοράρουμε. Πρέπει να πάμε προς το καλάθι και να πάρουμε φάουλ, να σκοράρουμε με λέι-απ και μέσα από το τρίποντο».

«Πάντα είναι καλύτερο όταν έχεις όλους τους παίκτες. Ακόμη περιμένουμε τον Αγραβάνη και τον Τιλί να επιστρέψουν. Πρέπει να βάλουμε όλα τα κομμάτια μαζί, να δουλέψουμε και να βγάλουμε την καλύτερη δυνατή εικόνα μας».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Δανεισμών συνέχεια από Φόρεστ;

Η οριστική μετατροπή της μετακίνησης του Ζότα Σίλβα στον Ολυμπιακό σε κανονική μεταγραφή διαφοροποιεί σημαντικά ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + 3 =

September 2026
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930