Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / “Να φτάσουμε σε συμφωνία”

“Να φτάσουμε σε συμφωνία”

Ελπίζει σε συμφωνία με Μάρκο Σίλβα ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο
Ο Μπρούνο ντε Καρβάλιο

Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, μίλησε για τη διαμαχή της ομάδας του με τον Μάρκο Σίλβα.

Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και αυτό που απομένει, είναι η επίσημη ανακοίνωση. Οι ερυθρόλευκοι, όμως, δεν μπορούν ακόμα να επισημοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Πορτογάλο προπονητή λόγω της διαμάχης του 38άχρονου τεχνικού με τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, με την οποία δεν έχει λύσει ακόμα τη συνεργασία του.

Ο πρόεδρος της Κυπελλούχου Πορτογαλίας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, τόνισε πως θα ήθελε να βρεθεί λύση στο θέμα του συμβολαίου με τον Μάρκο Σίλβα, μιλώντας στο “TVI”. Συγκεκριμένα είπε:

“Η Σπόρτινγκ θα μπορούσε να κάνει κάτι κόντρα στους κανονισμούς και τους νόμους, αλλά δεν γίνεται έτσι. Υπάρχει μία διαδικασία που έχει μεταφερθεί στο νομικό τμήμα και ακολουθείται. Θα ήθελα τα πράγματα να μην είχαν φτάσει σε αυτό το σημείο και να είχαμε βρει μία ειρηνική λύση. Αλλά είμαστε σε αυτήν τη χώρα και οι κανονισμοί είναι κανονισμοί. Φυσικά και θα θέλαμε να φτάσουμε σε συμφωνία. Είναι γνωστό ότι αυτή ήταν η πρόθεσή μας εξ αρχής. Από τη στιγμή που υπάρχει διαφωνία και οι άνθρωποι εκπροσωπούνται από δικηγόρους, γίνεται περισσότερο νομικό το θέμα. Έτσι δουλεύουν τα πράγματα σε ένα δημοκρατικό κράτος. Κανείς δεν απολύει κάποιον με μία πρόφαση, η διαδικασία είναι πολύ πιο πολύπλοκη από αυτό. Έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας και ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να κλείσουμε το θέμα”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Το πλάνο και τα δεδομένα για τον ερυθρόλευκο άξονα

Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού: Οι ανάγκες και οι στόχοι για την ενίσχυση στον κεντρικό ...

Βρείτε μας στο Twitter