Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να επιστρέψουμε στις νίκες, περιμένω να παίξω»

«Να επιστρέψουμε στις νίκες, περιμένω να παίξω»

Ο Κιμ Τιλί ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και δήλωσε έτοιμος να μπει και να προσφέρει. 

«Είμαι έτοιμος. Προπονήθηκα καλά τις τελευταίες μέρες. Συμμετείχα τις τελευταίες μέρες στο μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων και περιμένω να παίξω». Είπε αρχικά ο Γάλλος φόργουορντ.

 Για την επιστροφή του και τις σκέψεις του: «Ήταν δύσκολο στην αρχή γιατί θα έμενα για τόσο καιρό έξω για πρώτη φορά. Μετά τις πρώτες 2 εβδομάδες δούλεψα καλά βελτίωσα το σώμα μου και ελπίζω  να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Βαλένθια: «Πρέπει να προχωρήσουμε. Τώρα ο τελικός είναι παρελθόν. Ήταν ένα ακριβό λάθος αυτό που κάναμε, αλλά δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω. Πρέπει να πάμε στο παιχνίδι με την Βαλένθια και να επιστρέψουμε στις νίκες».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Συνεχίστε ότι κάνετε!

“Ο Σλούκας υπέγραψε στη Ρεάλ”, “Ο Λάρυ πάει απέναντι”, ο Σάσα το καλοκαίρι πάει Κινγκς” ...