Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Να επιληφθεί η ΕΕΑ για Μελισσανίδη

Να επιληφθεί η ΕΕΑ για Μελισσανίδη

Να δούμε αν και η ΕΕΑ θα βγάλει τους πάντες τρελούς
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Η ΑΕΚ προσπαθεί να βγάλει όλο τον κόσμο τρελό, αλλά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καλείται να επιληφθεί της υπόθεσης με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης εμπλέκεται διοικητικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και στον ΟΠΑΠ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ζητήσει να βγει από τα κουπόνια του στοιχήματος λόγω της εμπλοκής του Μελισσανίδη με τον ΟΠΑΠ και όχι με το αν είναι παρένθετο πρόσωπο. Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ έχει σχέση με τον ΟΠΑΠ και προκύπτει το προφανές θέμα με το ασυμβίβαστο.

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως ο Μελισσανίδης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και “…ότι δεν έχει βάλει ευρώ, ούτε πρόκειται να βάλει!”. Αυτά λένε στην ΑΕΚ και προκαλούν το κοινό φίλαθλο αίσθημα. Ακόμα και τους παίκτες και τους παράγοντες και τους φιλάθλους της ίδιας της ομάδας, αλλά και γενικότερα όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καλείται να παρέμβει και να δώσει λύση στο μεγάλο αυτό θέμα. Μένει να δούμε αν και η ΕΕΑ θα βγάλει τους πάντες τρελούς.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2024: Η πιο παράξενη offseason στη σύγχρονη ιστορία του;

Ίγκνας Μπραζντέικις και τέλος. Ο Ολυμπιακός σε μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περίοδο ολοκλήρωσε το ρόστερ του ...