Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / «Να δείξουμε πνευματική ετοιμότητα»

«Να δείξουμε πνευματική ετοιμότητα»

Ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ στην αυριανή αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Κύμη, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προετοιμαστεί πολύ καλά πνευματικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αμερικάνος γκαρντ:

«Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω να είστε καλά. Θέλω να ευχηθώ σε όλους σας, καλή χρονιά, με υγεία και ελπίζω το 2017 όλες σας οι ευχές να γίνουν πραγματικότητα. Εύχομαι επίσης, ό,τι έχετε ονειρευτεί για την ομάδα μας, να το ζήσουμε όλοι μαζί μέσα στη σεζόν.

Το έτος άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εμάς μιας και στο πρώτο ματς για το 2017 νικήσαμε τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα. Και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Όπως, όμως, έχουμε πει ξανά και ξανά φέτος, το πρόγραμμα είναι έτσι διαμορφωμένο που δεν μπορείς να σκεφτείς ένα παιχνίδι παραπάνω από 24 ώρες.

Πλέον κοιτάζουμε την Κύμη. Και μόνο αυτή. Τώρα θα πρέπει να δείξουμε πόσο έτοιμοι είμαστε πνευματικά. Και αυτό γιατί στα ντέρμπι της Ευρωλίγκας, πάντα είναι εύκολο να ετοιμαστείς πνευματικά. Μετά, όμως, από ένα τόσο μεγάλο ματς, κατά τη γνώμη μου, εκεί φαίνεται πόσο δυνατός είσαι πνευματικά. Πρέπει λοιπόν να σεβαστούμε τους εαυτούς μας, τους αντιπάλους μας, τη δουλειά που έχουμε κάνει έως τώρα και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε τη Δευτέρα στην έδρα της Κύμης.

Είναι το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου και είναι η μόνη ομάδα που δεν έχουμε αντιμετωπίσει, αλλά από όσα έχουμε δει στο βίντεο, πρόκειται για μια ομάδα που έχει κάνει καλές εμφανίσεις στην έδρα της και μεγάλες νίκες. Συνεπώς, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για 40 λεπτά, να μην δώσουμε δικαιώματα και να παραμείνουμε μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Να είστε καλά,

Έρικ»

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Η τάξη αποκαταστάθηκε: Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στα Αστέρια του Champions League! Η επομένη μέρα!

Η 17η Απριλίου του 2025 θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού. Όχι ...

Βρείτε μας στο Twitter