Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Μπρέσια και OSC Βουδαπέστης στον όμιλο του Ολυμπιακού

Μπρέσια και OSC Βουδαπέστης στον όμιλο του Ολυμπιακού

05

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ ο 3ος προκριματικός γύρος του Len Champions League και συμπληρώθηκαν οι δυο όμιλοι με τις 4 ομάδες που έλειπαν.

Στον πρώτο όμιλο που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός οι ομάδες που προκρίθηκαν είναι η Ιταλική Μπρέσια και η Ουγγρική OSC Βουδαπέστης ενώ στον Β’ όμιλο την πρόκριση πήραν η Έγκερ (Ουγγαρία) και το Ανόβερο (Γερμανία).

Η Μπρέσια για να προκριθεί στους ομίλους έπαιξε στον δεύτερο προκριματικό όμιλο με την Σίντεζ Καζάν (15-11), τον Ερυθρό Αστέρα (9-5) και την OSC Βουδαπέστης (11-11). Στον δεύτερο προκριματικό διασταυρώθηκε με την Γιαντράν, την οποία κέρδισε εντός έδρας 14-5, ενώ στον επαναληπτικό έχασε με 11-8.

Η OSC Βουδαπέστης ξεκίνησε από τον πρώτο προκριματικό γύρο, στον οποίο αντιμετώπισε την ZP Barendrecht από την Ολλανδία (20-6), και το Αννόβερο από την Γερμανία (12-11). Στον δεύτερο προκριματικό γύρο, οι Ούγγροι αντιμετώπισαν τον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο κέρδισαν εκτός έδρας 8-7. Στην επόμενη αγωνιστική ήρθαν ισόπαλοι με την Σίντεζ Καζάν (11-11) εντός έδρας, ενώ την 3η αγωνιστική πήραν ισοπαλία μέσα στην Ιταλία από την Μπρέσια (11-11). Στον τρίτο προκριματικό γύρο η OSC Budapest νίκησε την Ιταλική Βερόνα 10-6 εντός έδρας ενώ στην Ιταλία η Βερόνα επικράτησε 13-11.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Περί Εμβιλά

Ένα από τα πρόσωπα που απασχολούν τις τελευταίες μέρες το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, είναι ο ...