Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας:”Μετά από ένα φάιναλ φορ υπάρχει ένα άδειασμα πνευματικό”

Μπαρτζώκας:”Μετά από ένα φάιναλ φορ υπάρχει ένα άδειασμα πνευματικό”

Στο ψυχολογικό άδειασμα λόγω φάιναλ φορ απέδωσε την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στο Περιστέρι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

“Κάναμε το 1-0 στη σειρά. Όπως όλοι είδατε χρειάστηκε να παίξουμε έστω 5-10 λεπτά με ένταση στο παιχνίδι ώστε να συνεργαστούμε και αμυντικά και επιθετικά, γιατί για τριάντα λεπτά δεν το κάναμε”, δήλωσε ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” και συνέχισε: “Προφανώς πιστεύαμε πως το 1-0 θα γίνει χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Καταλαβαίνω πως πάντα μετά από ένα φάιναλ φορ υπάρχει ένα άδειασμα πνευματικό, ψυχολογικό και επειδή υπάρχουν αυτά αδειάζει και το σώμα από ενέργεια. Πάντα μεσολαβεί ένα διάστημα περίπου μιας εβδομάδας για να ξαναέρθουμε στα στάνταρ μας, στις αρχές μας και στο τι μας έχει φέρει εδώ που μας έφερε. Σήμερα προσπαθήσαμε να κάνουμε πράγματα τελείως εκτός από τις αρχές μας, περπατάγαμε όπως είδατε για τριάντα λεπτά και χρειάστηκε να παίξουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρουμε το ματς. Αυτό είναι το σχόλιό μου. Ούτε θέλω να υπερτιμήσω το ότι δεν παίξαμε καλά, ούτε όμως θέλω να υποτιμήσω το γεγονός ότι το μυαλό μας, η συγκέντρωσή μας, η διάθεσή μας να παίξουμε μαζί δεν υπήρχε σήμερα”.

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Περιστερίου, Μίλαν Τόμιτς, τόνισε: “Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, πρώτη φορά μπορώ ποιοτικό παιχνίδι. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Ελέγξαμε το παιχνίδι επί 28 λεπτά, όμως, για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό θα πρέπει να το ελέγξεις επί σαράντα. Σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, σε κάποιες άμυνες δεν αντιδράσαμε καλά. Σε γενικές γραμμές, όμως, προσπαθήσαμε και πιστεύω πως ο κόσμος είδε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πλέι οφ”.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Άστρα μη με μαλώνετε…

Απογοήτευση στον Ολυμπιακό μετά την Απώλεια του Πρωταθλήματος Αν και ο Ολυμπιακός είχε προβάδισμα 2-0 ...

Βρείτε μας στο Twitter