Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπαρτζώκας:”Αφιερωμένη η κούπα στους Χρήστο Μπαφέ και Ανδρέα Γκατζούλη”

Μπαρτζώκας:”Αφιερωμένη η κούπα στους Χρήστο Μπαφέ και Ανδρέα Γκατζούλη”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευχαρίστησε τους Προέδρους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και αφιέρωσε την Κούπα στους Χρήστο Μπαφέ και Ανδρέα Γκατζούλη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους. Το γεγονός ότι δίνουν την ευκαιρία σε μας να έχουμε μια τέτοια στελέχωση στην ομάδα, μιλάω για όλους και όχι μόνο τους παίκτες, αποτυπώνεται και στο πώς παίζει η ομάδα. Δεν έχει μόνο με την τακτική ή την φυσική κατάσταση το να έχεις μια ομάδα που είναι συμπαγής, συνεπής και παίζει όμορφα κατά γενική ομολογία. Θέλω να αφιερώσω τον τίτλο μας στον Μπαφέ και τον Γκατζούλη, που σύντομα θα είναι και πάλι μαζί μας. Το τουρνουά αυτό με τις οκτώ ομάδες ήταν ένα μεγάλο βήμα προς τα μπρος, υπήρχαν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, όπως για παράδειγμα οι ώρες των παιχνιδιών, ίσως τα εισιτήρια να μην είναι ένα πακέτο για όλα τα παιχνίδια, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ένα βήμα προς τα μπρος. Ο τελευταίος τελικός με οπαδούς των δύο ομάδων είχε φωτοβολίδες, στρατούς και εκκένωση της κερκίδας στο Ελληνικό».

Για την ηθική ικανοποίηση από τα εγκώμια για το μπάσκετ του Ολυμπιακού, είπε: «Με ικανοποιεί πάρα πολύ αυτό, δεν είμαι αδιάφορος. Ένας άνθρωπος είναι τόσο καλός όση η εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι ιδιοκτήτες. Η διοίκηση μού έδωσε τη δυνατότητα να επιλέξω τους παίκτες που μπορούν να παίξουν το μπάσκετ που εγώ φαντάζομαι και το μπάσκετ που κερδίζει. Παίζει ρόλο η υγεία, ο ανθρώπινος παράγοντας, πολλές φορές μπορείς να αποτύχεις, αλλά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη πάντα πετυχαίνεις τον στόχο σου. Πάντα υπάρχουν περιθώρια να βελτιωθεί μια ομάδα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο κάθε φορά. Πέρσι και φέτος είχαμε και έχουμε προκλήσεις και οι παίκτες μου ήταν πάντα σοβαροί. Πιο πολύ φοβάμαι τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που υποτιμούμε τον αντίπαλο, αλλά αυτό συνέβαινε και όταν ήμουν στο εξωτερικό».

Από την πλευρά του, ο MVP του τελικού, Σάσα Βεζένκοφ, τόνισε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε τον δεύτερο στόχο μας για φέτος. Παίξαμε με σεβασμό απέναντι στους εαυτούς μας και στον αντίπαλο. Θα το χαρούμε απόψε, αλλά η Ευρωλίγκα συνεχίζεται και πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες στον οργανισμό του Ολυμπιακού, όλοι μαζί έχουμε χτίσει κάτι πολύ υγιές και όμορφο».

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Περίπτωση Φουρνιέ και Ολυμπιακός!

Πόσο ρεαλιστικό είναι να μιλάμε για Φουρνιέ και Ολυμπιακό; Όλα τα δεδομένα και οι προκλήσεις ...

Βρείτε μας στο Twitter