Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Μουρούτσος: “Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο”

Μουρούτσος: “Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο”

81c9fdc5fb681b4bda8e7810cfc19c29mourou

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία των αθλητών του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο 4ο Φεστιβάλ KIM N LIOY «Εύ αγωνίζεσθαι» που διεξήχθη στα Κλειστό Άνω Λιοσίων έμεινε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Τα τρία μετάλλια στις 8 συμμετοχές και οι πολύ καλές εμφανίσεις από τους νεαρούς αθλητές του Ολυμπιακού, άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον και επιβεβαιώνουν την καλή δουλειά που γίνεται και σε αυτό το τμήμα των Πολεμικών Τεχνών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στο επίσημο site του συλλόγου μας www.osfp.gr) σχολίασε την παρουσία των αθλητών του και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την απόδοσή τους. Αναλυτικά ο Μιχάλης Μουρούτσος δήλωσε τα εξής:

«Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών που πλέον δείχνουν ότι καταλαβαίνουν απόλυτα τη νοοτροπία και τη φύση του αθλήματος.. Η προσπάθεια που κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις φαίνεται και στους αγώνες. Το γεγονός ότι όλοι οι οι αγώνες χάθηκαν στις λεπτομέρειες και ότι όλοι οι αθλητές έφτασαν κοντά στα μετάλλια αλλά και τρεις κατάφεραν να κερδίσουν, πιστοποιεί ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είναι άξια συγχαρητηρίων τα παιδιά γιατί ασχολούνται λίγο καιρό με το άθλημα και το ότι κατεβαίνουν σε τέτοια πρωταθλήματα όπου συναγωνίζονται αθλητές με περισσότερη εμπειρία, μας αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!