Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μ. Κουντούρης: “Έξυπνος, μοντέρνος και εργατικός προπονητής”

Μ. Κουντούρης: “Έξυπνος, μοντέρνος και εργατικός προπονητής”

 

Ο Αντιπρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης ευχήθηκε στον Μάρκο Σίλβα
Μιχάλης Κουντούρης Αντιπρόεδρος Παε Ολυμπιακός

Με τον καλύτερο τρόπο καλωσόρισε το νέο τεχνικό της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης.

Ο κ. Κουντούρης τόνισε τη σημασία που έχει να βοηθήσουν όλοι στην ομάδα τον Πορτογάλο τεχνικό, ούτως ώστε να δημιουργήσει μια μεγάλη ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σίλβα, τονίζοντας πως είναι ένας έξυπνος, μοντέρνος και εργατικός προπονητής.

Μιχάλης Κουντούρης (αντιπρόεδρος-υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος): “Θα ήθελα να καλωσορίσω και εγώ από την πλευρά μου τον νέο προπονητή και να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Δεν έχουμε πολλά λόγια να πούμε. Είναι νωρίς έτσι κι αλλιώς. Αυτό που ήθελα εγώ να πω είναι ότι με τα λίγα λόγια που είπαμε με τον νέο προπονητή, μου δείχνει ότι είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, εκτός από νέος και εργατικός. Εμείς με τη σειρά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να τον βοηθήσουμε και στην προετοιμασία της ομάδας και στην προετοιμασία και να του δώσουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να φτιάξει την ομάδα που όλοι θέλουμε”.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...