Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μιλάνο ή Ρώμη για Μαζουακού

Μιλάνο ή Ρώμη για Μαζουακού

Αρτούρ Μαζουακού
Φουντώνουν τα σενάρια για τον Αρτούρ Μαζουακού

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ιταλία, στέλνουν Ιταλοί δημοσιογράφοι τον Αρτούρ Μαζουακού.

Ιταλοί δημοσιογράφοι αλλά και πληροφορίες του kokkina.gr, αναφέρουν πως οι Ίντερ και Ρόμα, είναι πράγματι οι επικρατέστερες υποψήφιες ομάδες για να συνεχίσει την καριέρα του ο αριστερός οπισθοφύλακας, με την υπόθεση ωστόσο να μην έχει τελεσιδικήσει όπως ορισμένοι επιμένουν.

Τα δεδομένα αυτά έρχονται να ενισχύσουν και οι δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Τόνι Λινγκέρι, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων:

«Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση του Αρτούρ από τον περασμένο Νοέμβρη. Έχει στείλει αρκετές φορές σκάουτερ για να τον δουν. Δεν αρνούμαι ότι για τον παίκτη ο προορισμός της Ίντερ θα ήταν ιδανικός, για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και η παρουσία του Κοντογκμπιά που διατηρεί σπουδαία φιλία με τον Αρτούρ. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον της Ρόμα.

Η μεταγραφή του Μαζουακού θα εξαρτηθεί πολύ από την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσει στις πολώσεις της η Ίντερ από τους παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ της.

Αν αυτές καθυστερήσουν η Ρόμα μπορεί να περάσει μπροστά. Ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί στα 13 εκατ. ευρώ, όμως η διαπραγμάτευση μπορεί να κλείσει στα 8 εκατ. ευρώ, κάτι στο οποίο θα παίξει ρόλο και η επιθυμία του Αρτούρ να αλλάξει περιβάλλον και να αποδεχθεί μία τεράστια πρόκληση όπως είναι αυτή της Ίντερ».

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

«Ερυθρόλευκο» χρώμα στα βραβεία ΠΣΑΠ!

Φορτούνης με τρία βραβεία, Ρομπέρτο με δύο και Μαζουακού με ένα, έλαμψαν κατά την 35η ...