Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μικρή η πρόταση για Εμάνουελ Μας

Μικρή η πρόταση για Εμάνουελ Μας

mas

Φαίνεται να απορρίφθηκε η πρόταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τον Εμάνουελ Μας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ, ειδικότερα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μαζουακού. Ειδάλλως το σχέδιο προβλέπει την απόκτηση εντός στόπερ που να μπορεί να παίζει κατά συνθήκη και στα άκρα, καθώς και την χρησιμοποίηση όποτε χρειαστεί εκεί και του Λεάντρο Σαλίνο.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σύμφωνα με μέσα της Λατινικής Αμερικής, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση για τα δικαιώματα του αριστερού μπακ-εξτρέμ της  Σαν Λορέντζο, Εμάνουελ Μας. Ωστόσο νέα δημοσιεύματα, κάνουν λόγο πως η προσφορά απορρίφθηκε ως μικρή.

Στόχος φυσικά των Αργεντίνων είναι η αύξηση του ποσού εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν πολλές μεταγραφικές επιλογές. Όπως και να χει, η συγκεκριμένη περίπτωση θα μας απασχολήσει και τις επόμενες μέρες.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Σενάριο για Μας

Όπως αναφέρει ο Τύπος της Αργεντινής, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στη Σαν Λορέντσο για ...

Βρείτε μας στο Twitter