Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ / Με 8 αθλητές στο Καζάν ο Ολυμπιακός

Με 8 αθλητές στο Καζάν ο Ολυμπιακός

oly

Σημαντική θα είναι η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας του τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού στο 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών του Καζάν.

Συνολικά 8 ερυθρόλευκοι κολυμβητές θα λάβουν μέρος στην σπουδαία αυτή διοργάνωση. Οι 4 που ήδη βρίσκονται στο Καζάν, Σπύρος Γιαννιώτης (5, 10, 25χλμ, 5χλμ Ομαδικό), Αντώνης Φωκαΐδης (5, 10, 25χλμ, 5χλμ Ομαδικό), Μαριάννα Λυμπερτά (5, 10χλμ), Καλλιόπη Αραούζου (5, 10χλμ, 25χλμ, 5χλμ Ομαδικό) και θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού στίβου Μεγάλων Αποστάσεων που διεξάγεται στη Ρωσία 25/7 – 1/8.

Οι άλλοι τέσσερις, Απόστολος Χρήστου, Στέφανος Δημητριάδης, Χρήστος Κατραντζής, Γιάννης Καρπουζλής θα λάβουν μέρος στα αγωνίσματα της κολύμβησης (2-9/8) και θα αναχωρήσουν για το Καζάν την προσεχή Πέμπτη (30/7).

Ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού και ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος συνοδεύει την γαλανόλευκη αποστολή.

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Αν θες Σάσα περίμενε ή πάρε κάποιον καλό τώρα!

Ο χειρισμός του Ολυμπιακού αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ και η γενικότερη ενίσχυση της ομάδας ...

Βρείτε μας στο Twitter