Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Με την ισορροπία έρχεται και η ευτυχία… (pics)

Με την ισορροπία έρχεται και η ευτυχία… (pics)

Οι εκπαιδευόμενοι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” αφού χωρίστηκαν σε 2 ομάδες φορώντας και το αντίστοιχο χρώμα βραχιολάκι λευκό ή κόκκινο, κλήθηκαν να ακολουθήσουν μια διαδρομή που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις ισορροπίας, παιχνίδι bowling και στήσιμο κώνων σαν σε παζλ.Φυσικά η προσπάθεια ολοκληρωνόταν με σουτ.

Ο ενθουσιασμός τους ήταν πολύ μεγάλος καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, όπου καθένας ένιωθε υπεύθυνος να κερδίσει η ομάδα του ενώ ταυτόχρονα υπήρχε έντονη αλληλοβοήθεια των μαθητών για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αυτή δοκιμασία με τις ασκήσεις.

Στο τέλος της προπόνησης ένας ένας με τη βοήθεια των προπονητών έπρεπε να σταθεί στο δίσκο ισορροπίας (bosu), όπου ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή για τα συγκεκριμένα παιδιά που πάσχουν και από κινητικά προβλήματα . Ωστόσο, η επιτυχία τους έκανε να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να νιώσουν απόλυτα ολοκληρωμένοι πετυχαίνοντας ένα στόχο που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια.

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

No Euroleague team? No problem!

Για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης απ’ όταν έχουν θεσπιστεί οι δύο πεντάδες των ...