Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μίτσελ:”Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν”

Μίτσελ:”Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν”

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθειά τους, έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καραμπάγκ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο προπονητής του Θρύλου, Μίτσελ:

Με βάση την εικόνα της ομάδας το τελικό αποτέλεσμα σας αφήνει ικανοποιημένο;
Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Δεν είναι εύκολο με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και δείχνουν ότι προοδεύουν συνέχεια.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει με τραυματίες στην Αθήνα. Τα περισσότερα προήλθαν από χτυπήματα που έμειναν ατιμώρητα. Έχετε να κάνετε κάποιο σχόλιο για τον διαιτητή;
Το να είσαι διαιτητής είναι πολύ δύσκολο σχεδόν τόσο δύσκολο όσο και να είσαι προπονητής. Αυτήν την εποχή οι διαιτητές έχουν βοήθεια και είναι αλήθεια ότι το χτύπημα που έγινε στον Εμβιλά ήταν πολύ δυνατό για να τιμωρηθεί μόνο με κίτρινη κάρτα.

Πως σας επηρέασε η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι;
Όταν ο κόσμος δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα και το γήπεδο είναι γεμάτο ακόμα και από τους αντιπάλους είναι κάτι πολύ ωραίο. Οι φίλοι της Καραμπάγκ δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα η ομάδα τους παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι.

Ξεκινήσατε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά στη συνέχεια αλλάξατε το σύστημα και η ομάδα λειτούργησε καλύτερα. Θα εγκαταλείψετε την ιδέα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς για τη συνέχεια;
Όταν ξεκινούσε ο σχεδιασμός του αγώνα δεν σκεφτόμασταν να παίξουμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Σκεφτόμασταν να χρησιμοποιήσουμε τον Μπα αλλά δεν ήταν στην κατάλληλη κατάσταση. Στη συνέχεια αλλάξαμε και πήγαμε καλύτερα και θα το χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια. Με αυτόν τον τρόπο θέλαμε να προστατέψουμε τον Βρσάλικο που ήταν σε μία αδύναμη κατάσταση όμως στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το σύστημα μας.

Αν συγκρίνετε τους δύο αγώνες ποιες διαφορές εντοπίζετε;
Όπως έχω δηλώσει και χθες το αποτέλεσμα ήταν σκληρό στο πρώτο παιχνίδι. Δεν ήμασταν τόσο κακοί για να τελειώσει με 3-0. Σήμερα καταφέραμε να δείξουμε περισσότερη κυριαρχία και με περισσότερη σιγουριά. Το μόνο που μας έλειψε ήταν το γκολ. Στο πρώτο παιχνίδι κάθε λάθος που κάναμε το πληρώναμε και δεχόμασταν γκολ. Επίσης συμπληρώνουμε ότι η Καραμάγκ παίζει μαζί για πολύ καιρό και έχει τον ίδιο προπονητή για πολύ καιρό και δεν είναι τόσο εύκολο να την αντιμετωπίσει. Ωστόσο σήμερα δείξαμε το αληθινό μας πρόσωπο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

About Χρήστος Παπαμιχαήλ

Δείτε επίσης

Έγινε δεκτή η παραίτηση Μίτσελ και πάει με Ανιγκό κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ανακοίνωση ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα ...