Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Μία παγκόσμια ευτυχισμένη οικογένεια

Μία παγκόσμια ευτυχισμένη οικογένεια

Ολυμπιακός... παντού!
Το ποστάρισμα στο Facebook από τη Σχολή του Ολυμπιακού στην Καλιφόρνια

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος των ΗΠΑ από την ομάδα Κ-14 της Σχολής του Ολυμπιακού στο Σικάγο έκανε αίσθηση στην Ελλάδα και φυσικά στις ΗΠΑ.

Ήδη, πολλά νέα παιδιά από τις ΗΠΑ έχουν εκδηλώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό και θέλουν να γίνουν μέλη του.

Τα ευχάριστα νέα φυσικά έφτασαν και στην Καλιφόρνια εκεί όπου ο Ολυμπιακός έχει νέα Σχολή τους τελευταίους μήνες.

Ο υπεύθυνος της Σχολής κ. Κώστας Φρουσιάκης έστειλε συγχαρητήρια στη Σχολή Σικάγο για τη μεγάλη επιτυχία της. Μία επιτυχία που είναι… φάρος για τον Ολυμπιακό στις ΗΠΑ.

Η Σχολή της Καλιφόρνια ανέβασε μάλιστα και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook το ρεπορτάζ από τη μεγάλη επιτυχία και συνεχάρη δημόσια τα παιδιά από το Σικάγο! Ολυμπιακός: Μία παγκόσμια ευτυχισμένη οικογένεια!

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Ποιος είναι το Στάμενιτς και τι θα δώσει στον Ολυμπιακό

Οι πρόσφατες αναφορές στα μέσα ενημέρωσης υποδεικνύουν ότι ο Μάρκο Στάμενιτς, ταλαντούχος Νεοζηλανδός ποδοσφαιριστής, μπορεί ...

Βρείτε μας στο Twitter