Αρχική / ΑΚΑΔΗΜΙΑ / Κοιτίδα… ποδοσφαίρου η Σχολή Καρδίτσας

Κοιτίδα… ποδοσφαίρου η Σχολή Καρδίτσας

karditsa

Περισσότερα από 120 παιδιά-μέλη της Σχολής Καρδίτσας, αλλά και παιδιά από τις γύρω περιοχές συμμετείχαν στις ανοιχτές προπονήσεις που πραγματοποίησαν οι προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Τάσος Πάντος και Φώτης Παπαπαναγής.

Άλματα προόδου παρά τη μικρή διάρκεια ζωής της (μόλις ένας μήνας) έχει πραγματοποιήσει η Σχολή του Ολυμπιακού στην Καρδίτσα.

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Θόδωρος Παρθένης μαζί με τους συνεργάτες του και το τεχνικό επιτελείο έχουν καταφέρει να μετατρέψουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τη Σχολή σε… κοιτίδα ποδοσφαίρου της πόλης.

Την άρτια λειτουργία της Σχολής σε όλα τα επίπεδα διαπίστωσε το κλιμάκιο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην επίσκεψη που πραγματοποιεί στην πόλη της Θεσσαλίας.

Οι προπονητές της Ακαδημίας κ.κ Τάσος Πάντος και Φώτης Παπαπαναγής το απόγευμα της Κυριακής (25/10) και για τέσσερις ώρες προπόνησαν περισσότερα από 120 παιδιά που συγκεντρώθηκαν στη Σχολή και έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την οργάνωση και το επίπεδο.

Η Σχολή έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 80 αγόρια και κορίτσια, ενώ πολλά παιδιά μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της την ημέρα της ανοιχτής προπόνησης από πολλά χωριά της Καρδίτσας, αλλά και από τα Τρίκαλα με στόχο να δοκιμαστούν από τους προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

oly1

Οι δυο προπονητές του Ολυμπιακού έδειξαν πως δουλεύει στην πράξη η Ακαδημία, “τσεκάρωντας” παράλληλα παιδιά που έδειξαν πως διαθέτουν το κάτι διαφορετικό και επιπλέον συνεργάστηκαν με τους προπονητές της Σχολής, οι οποίοι είδαν πολλά νέα πράγματα στην πράξη και θα τα εφαρμόσουν στη Σχολή.

Το “παρών” έδωσε και ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών κ. Βασίλης Νάνος, ο οποίος συμμετείχε και στις προπονήσεις, ενώ ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής και “τσέκαρε” την όλη λειτουργία της.

Ο Τάσος Πάντος παρέδωσε λάβαρο του Ολυμπιακού στον κ. Θόδωρο Παρθένη, ενώ όλα τα παιδιά μαζί με τους προπονητές τους φωτογραφήθηκαν με τα μέλη του κλιμακίου της Ακαδημίας.

oly2

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και νυν τεχνικός της Ακαδημίας του Θρύλου, Τάσος Πάντος, τόνισε: “Είδαμε πολλά πράγματα που μας άρεσαν εδώ στην Καρδίτσα. Δουλεύουν με το πρόγραμμα του Ολυμπιακού και θα πετύχουν. Μας άρεσε πολύ το ενδιαφέρον του κόσμου για τις ανοιχτές προπονήσεις και αυτό το… αγκάλιασμα βοηθάει και εμάς να γινόμαστε πιο δυνατοί. Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει και μπορεί σεμνά και ταπεινά να προσφέρει σε όλα τα παιδιά της χώρας τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να συνεχίσουν στο άθλημα που αγαπούν. Επιπλέον με πολλά σεμινάρια που γίνονται σε όλο το Δίκτυο Σχολών ο Ολυμπιακός εκπαιδεύει και τους γονείς. Συγχαρητήρια στον κ. Παρθένη και στο επιτελείο της Σχολής. Να συνεχίσουν τη σωστή δουλειά και να ξέρουν πως είμαστε δίπλα τους”.

Τα μέλη του κλιμακίου της Ακαδημίας, το πρωί της Δευτέρας (26/10), επισκέφτηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Δήμαρχο της Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο και συζήτησαν μαζί τους θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη.

oly3

oly4

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

“Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε”

Για την μεγάλη του αγάπη, τα Γιάννενα, και για τον πρώτο του τίτλο ως προπονητής ...

Βρείτε μας στο Twitter