Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Καραπαπάς έξω από τα δόντια, για την προπαγάνδα περί προσβολής των Ποντίων

Καραπαπάς έξω από τα δόντια, για την προπαγάνδα περί προσβολής των Ποντίων

Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά.

Ο Κώστας Καραπαπάς απάντησε σε όσους έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι πρόσβαλλε τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Π.Α.Ε. Ολυμπιακος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Επειδή ορισμένοι έχουν ξεφύγει και μιλούν για προσβολή του Ποντιακού Ελληνισμού απο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή τα εξής:

  1. Η μητέρα του Προέδρου μας Βαγγέλη Μαρινάκη έλκει την καταγωγή της απο τον Πόντο και απο μια απο τις σπουδαιότερες οικογένειες, την οικογένεια Υψηλάντη της οποίας την προσφορά στο Ελληνικό Έθνος γνωρίζουν οι πάντες! Είναι μια οικογένεια από τα Ύψηλα της Τραπεζούντας, έχει ιστορία απο το 10ο αιώνα και πέρα από τους Υψηλάντηδες της ΦιλικήςΕταιρείας, με την ασύγκριτη προσφορά στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, έδωσε στον ελληνισμό σπουδαίους Έλληνες!
    Σε όλη του τη ζωή ο κ. Μαρινάκης τιμούσε τον Ποντιακό Ελληνισμό και τους υπερήφανους Έλληνες του Πόντου!
    Και ακόμα και σήμερα ο Πειραιάς τιμά τον Ποντιακό Ελληνισμό με ενέργειες που αποτελούν πρωτοβουλίες του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι και πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πόλης του Πειραιά.
  2. Ο Ποντιακός Ελληνισμός δεν είναι “φέουδο” κάποιων που αυτοχρίζονται ως “ηγέτες” των Ποντίων.
  3. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τοπίο εκμετάλλευσης πολιτικών όπως ο κ. Καμμένος του οποίου η σχέση με τον Δ. Μελισσανίδη KAI τον Ιβάν Σαββίδη είναι γνωστή σε όποιον μιλάει Ποντιακά ή Ελληνικά.
    Θυμόμαστε όλοι τις “προσπάθειες” του να πείσει την κ. Μαρούπα να ψηφίσει στην ΕΕΑ υπέρ Μελισσανίδη! Ας στήσει κάποιο φαιδρό σόου στα στρατόπεδα που το παίζει “στρατιώτης” και ας αφήσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Είναι πολύ μικρός για να διαχειριστεί τέτοιο μέγεθος».

 

About kokkina.gr TEAM

Στα kokkina.gr, γράφουμε στα κόκκινα! Γράφουμε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Για ό,τι γίνεται και δεν λέγεται και ό,τι λέγεται και δεν γίνεται. Ανεξάρτητα, ειλικρινά και πάνω απ' όλα... κόκκινα!

Δείτε επίσης

Βαγγέλης Μαρινάκης:«Κοντά μας ο Παγκόσμιος Μαρσέλο, ένας αληθινός Θρύλος»

Ντελίριο ενθουσιασμού σε όλο τον κόσμο προκάλεσε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του ...